Medicinsk Yoga/Kundaliniyoga och Ayurvedisk terapeutisk yoga

Yoga är ett sätt att umgås med och möta sig själv, att uppleva och förhålla sig till andra och omvärlden. Yoga är också gränsöverskridande, en källa till kommunikation och kunskap, där man verkligen får möjlighet att se sig själv och andra i nytt ljus.

Ökar energi fysiskt och psykiskt samt balansera dig som helhet och öka din kontakt med dig själv. I kundaliniyoga används en kombination av rörelser, kroppsställningar, medveten andning, ljud i form av mantran och ibland gong, meditationer och avslappning i en förutbestämd ordning. Ordningen, det bestämda mönstret, är sedan urminnes tider utprövat för viss bestämd effekt på kroppen, dina organ, din sinnesstämning. Det är en skonsam men effektiv träningsform ofta kallad för hushållsyoga då den är enkel att ta till sig och utöva i vardagen.

I ett lugnt, flytande och inkännande yogapass mjukar vi upp, sträcker ut och balanserar utifrån våra olika förutsättningar och möjligheter. Skillnaden mot ett ordinärt Kundaliniyogapass är att rörelserna är ännu enklare, tempot lugnare – ungefär som i Medicinsk yoga – samt att vi här gör ett yogapass i direkt kontakt med Indiens grundläggande och väl beprövade läkekonst Ayurveda. Passet genomförs utan musik. Ge dig själv en stund med vilsam, stilla yoga. Yoga direkt från INDIEN via vår direktkontakt Dr Prabo

Unna dig att hitta din inre frid och fokusera helt på dig själv mitt i oslagbar natur! Vi erbjuder dig yoga vid Göta kanal med en vidunderlig utsikt över vatten, åkrar och skog. Stillhet, trädens sus, fåglars sång. Stanna upp och bara njut!