Om oss

Kathleen Ginyard - Devraj Kaur

Kathleen Ginyard-Devraj Kaur

Kundaliniyoga är ett fantastiskt redskap för inre frid och fokus i vardagen. Dynamiska och kraftfulla yogapass ger möjlighet att lösa upp stress och spänningar i kroppen på ett naturligt sätt.

Det är en förmån att få arbeta med det som är grunden till min egen hälsa och välbefinnande – yoga och meditation. Känslan när jag sitter på min yogamatta framför förväntansfulla personer går inte att beskriva närmare än total harmoni. Det är en glädje att få förmedla kundaliniyoga vidare till mina medmänniskor. Min erfarenhet är också att yogan ger de jag möter i mitt liv möjligheten att få känna sig sedda och bekräftade som individer.

Jag har mer än 18 års egen erfarenhet av daglig yoga samt har de senaste 12 åren utbildat mig till och arbetat som yoga- och meditationslärare. Fortbildar och vidareutbildar mig kontinuerligt i Sverige, Frankrike, USA och Indien.

Med utbildning och yrkeserfarenhet inom ledarskap, gruppdynamiska processer, pedagogik samt även kultur- och medieproduktion har ständiga möten med människor i olika miljöer och sammanhang gett mig en välgrundad erfarenhet och kunskap i mellanmänskliga relationer. Detta i kombination med yrkeserfarenhet och utbildning inom bl a vård, omsorg och service i yngre ålder gör att jag har ett stort och varmt intresse för att se de människor jag möter som de individer de är och hjälpa dem vidare mot ökad hälsa och utveckling.

Intern. cert. kundaliniyoga- och meditationslärare, School of Kundaliniyoga – The Kundalini Research Institute – grundare Yogi Bhajan – samt:

 • Medicinsk Qi Gong-Jichu Gong i Biyunmetoden steg 1
 • Reiki healing steg 1
 • Level 2 Mind and Meditation – enligt Yogi Bhajan
 • Gongutbildning – enligt Yogi Bhajan
 • Medicinsk Yoga – level 2
 • Barn/familjeyogalärare – Childplay Yoga – enligt Yogi Bhajan
 • Gravidyogalärare – Khalsa Way – enligt Yogi Bhajan
 • Behandling av beroendetillstånd – SuperHealth – enligt Yogi Bhajan
 • Ayurvedisk hälsorådgivare/massör – utbildad i Indien- Rajah Ayurveda-kliniken

Jan Lunde - Devraj Singh

Min drivkraft som yogalärare är att jag vill se människor omkring mig uppleva samma välbefinnande som jag känner när jag blir ledd genom ett yogapass. Att helt släppa taget och ledas av en erfaren lärare måste upplevas för att förstås.

Mitt mål inför varje yogapass är att förmedla känslan av total harmoni och att inre stress och spänningar i kroppen löses upp och försvinner. Kundaliniyoga – en autentisk tradition från Indien, även kallad ”yoga för medvetenhet” är dynamisk och kraftfull. En kombination av rörelser, positioner, andning och meditation som gör dig stark, smidig och lugn till sinnet.

Jag har under de senaste åren utövat yoga och fortbildat mig i Indien, Frankrike, USA och inom Sverige.

Med 13 års erfarenhet av daglig yoga och sedan 10 år egna yogagrupper, vet jag vilken effekt positiv kundaliniyoga har på både kropp och själ.

Med utbildning till socialpedagog, och i de arbeten jag haft, har jag mött många personer som pga yttre omständigheter och/eller sjukdom har mått dåligt. Att nu kunna erbjuda dessa personer yoga som ett sätt att återfå gott mående och styrka, känns mycket bra.

Tidigare i livet har jag haft andra yrken, av mer fysisk karaktär – brandman, ambulanssjukvårdare, kustjägare i militärtjänsten. Jag har också i alla år varit mycket träningsinriktad med stor vilja att övervinna fysiska och mentala hinder. Det har jag idag nytta av och kan förmedla den goda känslan av att övervinna sina svårigheter.

Internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare, School of Kundaliniyoga – The Kundalini Research Institute – grundare Yogi Bhajan – samt:

 • Medicinsk Qi Gong-Jichu Gong i Biyunmetoden steg 1
 • Gongutbildning – enligt Yogi Bhajan
 • Medicinsk Yoga – level 2
 • Behandling av beroendetillstånd – SuperHealth – enligt Yogi Bhajan
 • Prison Yoga PROJECT

Reportage