Gong

Jan och Kathleen spelar Gong


Gong-bad

Gongen är effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, du kan släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongpass speciellt utformat att balansera hela dig. Din upplevelse kan därmed bli att du känner dig vitaliserad till både kropp och sinne. Gongens vibrationer balanserar din kropp och sinne och ger en djup avslappning. Du "badar" i gongens vibrationer som sköljer igenom din kropp och sinne! Före gongen spelas förbereder vi oss med ett kort yogapass och efter gongen avslutar vi med en meditation.

250 kr-2 timmar


Gong Puja

Vi träffas på kvällen och gör ett yogapass under ca 1 timme för att förbereda kropp och sinne för nattens gongupplevelse. Därefter gör du dig iordning för natten och lägger dig tillrätta på yogamattan. Under natten spelar vi oavbrutet på flera gongar och du får del av vibrationer under din sömn som löser upp eventuella blockeringar, balanserar din energi och ger en djup avslappning för kropp och sinne. På morgonen vaknar du lungt och gör dina morgonrutiner före Aquarian Sadhana och efter det en god frukost!

750 kr, kvällspass samt gong hela natten och frukost morgonen därpå


HÖG FREKVENS GONG-TERAPI med dans

Med 5000-åriga anor från Indusdalen i Indien kan du nu möta en total upplevelse av läkande terapeutisk rang. Gongen kommar att stilla ditt inre, balansera och föra dig vidare mot en inre rensning och läkeprocess. I den här formen av gongspelande stiger ljudet till intensivt crescendo och vibrationerna uppslukar dig fullständigt! Sessionen avslutas med dans!

250 kr-2 timmar

Hitta

Ängsbacken Övre 1
614 92 Söderköping

Kontakt

Kathleen Ginyard
0709 - 58 96 45

Jan Lunde
0704 - 10 49 22