Yogapaddling och Yoga på camping

Om du vill utöka upplevelsen av yoga och natur, kan vi erbjuda kajakpaddling och yoga i samarbete med Ostkustens kajak. www.ostkustenkajak.se


Paddla i skärgården, upplev den meditativa känslan paddlingen ger, samtidigt som du med alla sinnen kan ta in allt som naturen förmedlar. Heldag med total mindfulness, yoga, mat och skön paddling i Gryts fina Skärgård. Paddlingen passar även nybörjare. All utrustning ingår. Guide ingår där vi ger er tips på paddelteknik. KundaliniYoga med Naturnära Kundalini Yoga Center. Avslappnande Yoga och även föredrag om Yogans positiva fördelar. Vi bjuder på lunch, frukt och kaffe/tea. För vidare information www.nkyc.se eller ring Jan - 0704-104922.

Det ingår två pass med Yoga, ett där vi börjar på Eköns strand innan vi sätter oss i kajakerna och paddlar ut till någon Ö, sedan har vi ett Yoga pass på eftermiddagen och tid för solbad på klipporna. Vi utgår från Ostkustenkajak center vid KustCamp Ekön i Gryt och håller i all utrustning inkl. Yoga mattor.

Tips på hur man ska klä sig och övrig utrustning hittar ni på våran hemsida under planera din paddling.http://ostkustenkajak.se/kajak/packlista/ Lunch: Pumpasoppa och surdegsbröd. Rawfood kladdkaka till efterätt. Meddela oss om ni är gluten eller laktos intolerant.

Går bra att boka via Ostkustenkajak eller Naturnära Kundalini Yoga Center. Välkomna till en skön dag i Gryts skärgård.
Nästa säsongs tider för 2022 kommer!
Söndagar:  kl 10-18
Pris 900:-

Yoga på camping också för dig som bor på campingen förstås vid varje tillfälle kl 10-11!
Pris 100 kr - om du väljer enbart detta.

Du kan också välja att paddla på Göta kanal – kajak eller kanot. Rekommenderas för dig som vill känna dig för på lite lugnare och mindre vatten. I båda fallen ordnar vi mat och dryck samt givetvis yogapass på lämplig plats. Tillsammans blir det här en oslagbar helhetsupplevelse som ger dig fina minnen.
Nästa säsongs tider för 2022 kommer!
Söndagar:  kl 10-18
Pris 900:-

Hitta

Ängsbacken Övre 1
614 92 Söderköping

Kontakt

Kathleen Ginyard
0709 - 58 96 45

Jan Lunde
0704 - 10 49 22